Angående min flytt

Hej!
Ända sedan jag bestämde mig för vad jag skulle göra med boende (dvs flytta från Stockholm), Har många ifrågasatt detta. Det är så himla tråkigt. Det gör mig lite ledsen. För jag känner verkligen att mitt beslut är så rätt för mig. Jag längtar! Jag får känslan av att folk i min närhet inte tror att jag klarar det.Vissa undrar om det inte är för andra orsaker som jag väljer att flytta. Jag vill göra detta glasklart. Jag flyttar för att jag är trött på Stockholm, då jag bott här i hela mina 30 år. Det byggs överallt numera. Jag vill ut på landet. Vill se naturen, inte betongväggar. Jag vill ge mina katter chans till utevistelse och slippa oroa mig för deras liv med biltrafik. Jag vill inte ha en granne som glor över något staket. Jag vill ha frihet. Jag vill inte heller sitta på ett huslån hela livet. Det är så dyrt i Stockholm.

Jag vet att ni är många som känner mig, vet vad jag gått igenom och är övertygade om att jag flyttar för dessa saker. Så är det inte. Jag låter inte sånt påverka hur jag lever, vart jag lever och vad jag väljer att göra eller inte göra. Tvivla inte på hur jag ska klara detta, hur jag ska gå tillväga och hur jag ska lösa allt. Det gör jag!

Jag är inte mammas lilla Martina. Lillasyster till hon som dog i cancer. Hon som grät på ett tåg från Småland till Stockholm för 12 år sedan. Inte heller tjejen som fick vara målsägande i rätten i ett mycket jobbigt fall för några månader sedan.

För varje dag, är vi nya personer. Vi stannar inte upp i livet på grund utav händelser eller beslut eller känslor vid ett specifikt tillfälle.

Jag ångrar inte mina beslut, mina tankar och känslor. De fanns där när tillfället var på grund utav det som hände då. Det kan inte folk säga är rätt/fel. Det var jag. Det jag kände. Det jag gick igenom. Ingen går igenom samma saker. Döm inte, anta inte.

hjarta

This entry was posted in TinnZ Berättar. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>