Livet på grön kvist!

Hej alla underbara läsare!
Har som sagt flyttat nu. Jobbar, sliter och njuter på min nya bostadsort.
Allt har inte gått som på räls, men det mesta brukar reda ut sig, på det ena eller andra sättet. När jag bodde i Stockholm hade jag två jobb och utöver det volontärarbetade jag på Vaxholm katthem. Har själv två katter. Nästan direkt när jag flyttade in i mitt nya hem insåg jag att jag nästan bodde granne med ett katthem. Hur mysigt är inte det? Ikväll när jag gick en promenad följde nyfikna blickar mig från fönstren på fastigheten. Så nu har jag bokat upp mig! ska dit på måndag den 1 Januari. Brinner man för katter och katters öde så gör man. Ska försöka hinna med att fota lite runt om på orten för att visa er vilken otroligt fin miljö jag numera bor i. I en månads tid nu har jag haft ett stort brett leende när jag susat till jobbet genom skogen. Snötäckta tunga granar. Knappt någon trafik och bara rena myskänslan i kroppen. Den här flytten är så perfekt! Jag gjorde som jag kände, och det kunde inte ha blivit bättre. Så nöjd. Underbara kollegor på jobbet som får en att gråta av skratt. Får lära mig massor och utvecklas på jobbet. 😀 riktigt nöjd tjej!

Fortsättning följer… //TinnZ

This entry was posted in TinnZ Bilder. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>