Tron på sig själv eller någon ni håller kärt

Hej!

Jag har tidigare skrivit att jag tänker lämna Stockholm. Det står jag fast vid. Vill inget hellre. Just nu har jag ett guldläge. Om allt går som jag hoppas. Jag kan förstås bli besviken. Det vet jag. Jag har ett arbete på gång, men vet inte 100% än. Men jag hoppas och lever för det. Men just ikväll är jag både ledsen och arg. Jag har fortfarande personer som jag håller kärt som får mig att tappa tron på mig själv. Vart är all positivitet och stöttning?

Jag blir så frustrerad. Vad skulle ni säga om det faktiskt går vägen för mig, att jag kan göra det jag drömmer om. Att jag flyttar ifrån Sveriges huvudstad. Det går, tro mig. Jag har fått frågor som:
”Hur ska du klara dig?” 
Varför skulle jag inte det? Vad är det egentligen ni tror att Stockholm har som inte andra städer/byar whatever har? Jag lovar! dom har nog både mataffärer, bostäder, jobb och folk. Jag kommer inte gå hungrig, sova i skogen eller gråta mig till söms över att jag inte har vänner att umgås med. Jag blir så ledsen att ni inte kan försöka förstå, stötta och uppmuntra mig. Ni gör helt tvärt om. Varför ska jag bo och jobba där jag inte mår bra.
”varför ska du kolla boende när du ej fått jobbet än?”
Varför ska jag vänta? Får jag jobbet, kommer jag jue stå utan boende om jag inte har skaffat boende planer? Jag blir så arg. Varför får ni mig att tappa tron och hoppet med dessa ord.

SLUTA SLUTA!
om ni inte kan komma med något annat att säga, så säg då ingenting!
Jag hoppas att rätt personer känner vilka detta är menat till. Men det är tyvärr de närmaste runt omkring mig som gör såhär. Fortsätter ni bryter jag kontakten när jag väl kommer iväg, jag vill inte ha er omkring mig. Jag skulle nämligen ALDRIG göra så mot någon. Aldrig.Jag tar åt mig. Jag tappar tron.

Tyvärr är en av personerna min egen mor! Hur kan man. Förstår om man inte vill släppa taget när man växer upp, men jag är för sjutton 30 år! Så detta måste handla om något annat. En annan är Thomas! Jag stöttar dig Thomas trots allt som hände. Jag stöttar dig om jag kan i det du kämpar med. Sluta upp med att få mig att känna mig som ingenting. Att jag inte klarar nåt. Ni får mig att tro att jag bara hittar på alltihopa.

//En mycket ledsen tjej som kämpar för sina drömmar i hård motvind.

 

This entry was posted in TinnZ Berättar. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>